Blokirajte učitavanje

ZDRAVSTVENA ZAŠTITA - Dom za stare Arija

dvokrevetna soba dom za stare

Zdravstvena zaštita u Domu za stare Arija

Stručno medicinsko osoblje brine o našim korisnicima 24h.

U sobama, kao i u kupatilu su postavljeni SOS tasteri, kako bi korisnici doma za stare, u svakom trenutku mogli da potraže pomoć osoblja, u slučaju da je potrebna. Svaka soba ima klima uređaj, kablovsku televiziju, frižider i telefonsku liniju. U čitavom objektu je na raspolaganju besplatan wi-fi internet.
Lekarske vizite su redovne, a medicinske sestre sprovode propisanu terapiju (intra muskularnu, intra vensku, infuzionu terapiju), redovno kontrolišu vitalne funkcije (temperatura, pritisak, puls), previjanje, plasiranje katetera i druge intervencije.

Položaj tela nepokretnih korisnika, menja se na 2 sata, svih 24h.

Sve sobe za intenzivnu negu u staračkom domu Arija, poseduju opremljene medicinske krevete, sa podizanjem uzglavlja i nogu, stočićima za hranjenje i opremom za infuziju i ostalim neophodnim medicinskim aparatima.
U situacijama kada se naglo pogorša zdravstveno stanje korisnika, pozivamo ekipe hitne medicinske pomoći, a stručni tim doma za stare je uz korisnika non stop dok ne stigne pomoć

zdravstvena zastita starih osoba zdravstvena zastita starih osoba zdravstvena zastita starih osoba zdravstvena zastita starih osoba