Radno okupacione aktivnosti

Dom za stare Arija

dom za stare arija zemun

Radno okupacione aktivnosti u Domu za stare Arija

Usluge radne terapije usmerene su na razvijanje, obnavljanje i održavanje motornih i kognitivno perceptivnih veština, a uključuje radnoterapijsku procenu, analizu i intervenciju.

U tu svrhu naš dom za stare Arija, organizuje razne zabavne i društvene igre (karte, šah, domine, itd), kreativne radionice, likovne i čitalačke i izrada ručnih radova. Sprovode se vežbe pamćenja, kroz rešavanje ukršenih reči, zagonetki, kao i šetnje i vežbe uz fizioterapeuta. Planiramo izlete, boravke u prirodi, a redovno pratimo i kulturna dešavanja u gradu.

Koristimo prednosti koje pruža naša lokacija sa brojnim izletištima, pogodna su za zajednička druženja, šetnje, obilaske znamenitosti.

Svakodnevno, naši korisnici provode vreme u prostranom, uređenom dnevnom boravku, sa velikim TV, klavirom, velikom terasom sa puno cveća i zelenila, šetaju, sede, druže se, čitaju knjige, novine a oni sa boljom kondicijom odšetaju i do obližnjeg Dunava.
Trudimo se, da se naš starački dom pruži osećaj sigurnosti, i žive kvalitetno, da imaju privatnost kada im je potrebna a društvo kada oni žele.
Naša misija jeste, zadovoljan korisnik.

Domaćinska briga o svakom članu našeg doma za stare

Pozovite nas na +381 11 316 5781, +38 60 355 4004 ili nas kontaktirajte putem kontakt forme