Smeštaj starih i nemoćnih lica

Dom za stare Arija

dom za stare arija zemun

Smeštaj u Domu za stare Arija

Dom Arija nudi nov i udoban smeštaj u luksuznim sobama svima koji svoju starost žele da provedu u miru i zasluženoj nezi i pažnji. Prilikom adaptacije i prilagodjavanja hotela visoke kategorije vodilo se računa o svakoj prostoriji koja će služiti stanarima doma. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i višekrevetne, vrlo prostrane, svetle, udobno nameštene za prijatan boravak u njima, sa mogućnošću unošenja sitnijih delova nameštaja iz Vaše kuće, kako bi Vaš boravak bio još prijatniji. Svaka soba ima posebno kompletno opremljeno kupatilo, koje je prilagođeno kako za pokretne, tako i za polupokretne i nepokretne osobe. Većina soba u domu Arija ima i lepe, velike terase sa kojih se prostire prelep pogled na miran deo Zemuna.

U sobama, kao i u kupatilu su postavljeni SOS tasteri, kako bi korisnici u svakom trenutku mogli da potraže pomoć osoblja, u slučaju da je potrebna. Svaka soba ima klima uređaj, kablovsku televiziju, frižider i telefonsku liniju. U čitavom objektu je na raspolaganju besplatan wi-fi internet.

Sobe za poluintenzivnu negu poseduju opremljene medicinske krevete, sa podizanjem uzglavlja i nogu, stočićima za hranjenje i opremom za infuziju i ostalim neophodnim medicinskim aparatima.

U ulaznom, prostranom holu doma Arija, postavljene su garniture za sedenje i odmor, za susrete i druženje sa porodicom, prijateljima i ostalim korisnicima doma, u svako doba dana, ne remeteći mir ostalih stanara. Poseban dnevni boravak sa terasom od preko 50 kvm omogućuje korisnicima druženje uz klavir, veliki TV i društvene i radno okupacione aktivnosti. Pored dnevnog boravka na usluzi je i velika trpezarija, pa korisnici mogu zajedno da uživaju u svojim obrocima.
Svi nivoi su povezani novim liftom pa i slabo pokretni korisnici mogu da se pridruže zajedničkim aktivnostima.

Domaćinska briga o svakom članu našeg doma za stare

Pozovite nas na +381 11 316 5781, +381 60 355 4004 ili nas kontaktirajte putem kontakt forme