Dom Arija

Pročitajte više o nama i saznajte zašto da odaberete baš nas za život i mirno zlatno doba.

O nama Dom Arija

U SRCU ZEMUNA, MIRNOJ ULICI U BLIZINI DOMA ZDRAVLJA NALAZI SE DOM ZA NEGU STARIH LICA ARIJA. NAMENJEN JE STARIM I NEMOĆNIM LICIMA KOJIMA JE POTREBNA POMOĆ I NEGA.

Prostire se na preko 1200 kvadratnih metara i raspolaže sa 19 jednokrevetnih, dvokrevetnih i višekrevetnih luksuzno opremljenih soba. Svaka soba ima zasebno kupatilo, kablovsku televiziju, klimu, frizider i kutak za posete.
Naš starački dom poseduje i sobe za poluintenzivnu negu opremljene specijalnim automatizovanim krevetima za nepokretne korisnike. Dva velika i svetla dnevna boravka sa klavirom, velikim TV i društvenim igrama u organizaciji socijalne radnice učiniće boravak u domu prijatnim i sadržajnim.
Cilj nam je da našim korisnicima olakšamo i ulepšamo život kroz organizovanu rekreaciju, društvene aktivnosti u saradnji sa klubovima penzionera Stari Grad i Čukarica, kao i školama slikanja i muzike, izradi ručnih radova i dr.
Brigu o korisnicima u staračkom domu vodi tim koji se sastoji od socijalnog radnika, lekara, medicinskih sestara i negovateljica. Dom je opremljen po vrhunskih standardima i uređen sa velikom pažnjom i razumevanjem potreba korisnika.
Dom za stare Arija, posebnu paznju posvećujem negovanju dosadašnjih navika i hobija korisnika, razvijanju društvenog života između korisnika, organizovanju izleta i koncerata i izgrađivanju pozitivnog odnosa prema sebi i okolini.
Naša misija je poboljšanje fizičkog i psihičkog života korisnika u cilju dugotrajne i plodotvorne saradnje.

dom za stare arija zemun

Sve što Vam treba za mirnu i bezbrižnu starost na jednom mestu.

Korisnici doma za stare Arija imaju punu zdravstvenu negu našeg stručnog tima.

Društveni život je naročito zastupljen u našem domu za stara lica.

Domaćinska briga o svakom članu našeg doma za stare

Pozovite nas na +381 11 316 5781, +381 60 355 4004 ili nas kontaktirajte putem kontakt forme